lördag 23 januari 2010

Landet tillbaks till folket !

Det finns bara en riktig stjärna i politiken i Sverige idag, Mona Sahlin ! Det är den enda politiker alla i Sverige har en åsikt om.

Hur en väska kan väcka sådan uppmärksamhet är ett mysterium, eller kan det vara så att högerkrafterna i Sverige uppmuntrar Aftonbladet och andra tidningar att byta fokus från debatten kring moderaternas våld på välfärden ? Lena Melin på förutnämnda tidning är ett exempel på en som bara skriver negativt om Mona och S,och det hon skriver är så populistiskt att hon knappast kan betraktas som seriös journalist. Tänk om Maud olofsson´s bravader med Vattenfall fått samma uppmärksahet ! Hon ljög svenska folket i ansiktet. Där var det ingen omrösting i Aftonbladet om Maud skulle användas eller gömmas i garderoben, jag vet vad jag skulle rösta på !

Tänk om människor istället kunde ha åsikter om politiken och värdegrunderna som vi bygger vårat samhälle efter, då skulle en stjärna lysa klarare en andra ! Det finns bara ett sätt att få ett friskt samhälle i utveckling och det är genom rättvisa. Rättvisa är inte att alla får lika utan att alla får det dom behöver ! Den politiken har fått detta lilla,kalla och i utkanten liggandes land att blomstra under långa perioder och sett till att människor fått frihet att utvecklas i trygghet. Detta har under 3 långa år moderaterna förstört.

Låt oss ta landet tillbaka till folket så att vi efter en mörk period med dårar vid rodret åter kan utveckla den modell som är hela folket till gagn. Det är folket som bygger landet,det är dom enda som kan det !!(Lundell)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar