söndag 10 januari 2010

Vargavinter

En sak som slår en när man sitter och funderar över vad som händer runt omkring i landet är att det finns faktiskt ett mönster, så denna vinter får kallas Vargens vinter !

Att borgarna med moderaterna i spetsen jaga livet ur arbetslösa och försöker svälta ut pensionärer och sjukskrivna kommer inte som en överrasknig för dom som är lite pålästa, men dom som trodde att "nya och fräscha" förslag skulle leda till något positivt borde känna sig lurade ! Hungriga vargar jagar inte bättre, vargar jagar inte när dom är hugriga !

Kombinationen Iskalla vindar från Sibirien och avstängda/strypta kärnkraftverk låter som en dum ide. Sedan läser man i Aftonbladet om 1,3 miljarder i vinst till dom 3 största bolagen, ganska lönsamt alltså ! Kanske har man då råd att anställa människor att gräva ner ledningarna så att stora delar av landsbyggen inte behöver vara strömlösa så fort det kommer 3 dm snö. Eller finns det inga pengar kvar efter kolkraftsaffärerna ? Det går att tjäna pengar på vargavinter !

Vintern 2009-2010 var då vargen blev farlig igen ! Sverige skickade ut 12000 jägare att skjuta av delar av den fruktade hären blodtörstiga djur. Jämför det med antalet som skickats till Afganistan för att "upprätthålla" fred. En flock av dessa vildsinta bestar(vargar inte soldater) togs sej ur sitt fångläger i Skåne för att kanske slå tillbaka men deras flyktförsök avbröts med att samtliga sköts. Det här var vintern när vargen försökte slå tillbaka !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar