torsdag 9 september 2010

Inga rasister i våra parlament !

Tänk om SD skulle komma in i Riksdagen, och få tala och hälla ut sitt hat och sin människosyn i Sveriges högsta demokratiska organ ?

När man läser om deras syn på samhället med uppdelning i värde efter färg på huden, ursprungsland och ibland även ålder. Ett riktigt obehagligt exempel är deras Tv-reklam som TV4 tack och lov valde att inte visa. Att dela upp människor i grupper och värdera dom därefter är ren och skär rasism. Är en pensionär värd mer än en grek, eller homosexuell ? Är en kristen mer värdefull än en buddist ?

Vill man gör det lätt för sig så skyller man problemen på andra istället för att ta ansvar och hjälper till och löser detta med den demokratiska modell vi så framgångsrikt styrt Sverige med.

SD säger att dom verkar inom demokratin. Detta betyder inte att dom är demokratiska ! Delar man upp människor, och värderar dom olika är man inte demokratisk! Deras syn på Sveriges ekonomi är styrd på grava felberäkningar och får mina barn att verka ekonomiskt ansvarsfulla i jämförelse !

För Sveriges skull som demokratiskt styrt och politiskt stabilt land, tänk efter vid valurnan 19 september !

Inga rasister i våra parlament !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar